Телевизори Toshiba – P1300

Един от лидерите на пазара на плазмени телевизори компанията Toshiba обнови линията от своите продукти. Предложенията им за изминаващата вече година имаха изключително широк спектър от варианти – от възможно най-бюджетните до умни и функционални 3D панели. Серията  P1300 включва базови модели на скромни цени. В нея са представени приемници с диагонал 24, 29 и 32 инча.

Външния им вид е достатъчно симпатичен – дисплеят е окантен с правоъгълна рамка в черен цвят с ширина всичко на всичко 15 мм. Над долната й част е разположен блокът с високоговорителите, който въпреки големите си размери е направен доста акуратно. Поставката е стабилна и създава усещането за сигурност и надеждност. Същото усещане оставя и качественият монтаж.

От екрана, както е известно, в голяма степен зависи и изборът на модел. Серията предлага матрица с  Direct LED подсветка и резолюция 1366×768 пиксела. Хоризонталните и вертикалните ъгли на видимост са от 176 градуса, така че спокойно може да гледате изображението от всички страни без опасност от изкривяване. Телевизорите са снабдени с REGZA ENGINE – модерна технология на “Тошиба” за обработка на видео. Благодарения на нея образът се възпроизвежда с изключително висока резолюция и се подобрява приетият видео сигнал. 10-битовата обработка пък ви позволява да получите повече от един милиард цвята. А технологията AUTO CLEAN подобрява качеството на слабия входен сигнал и автоматично снижава нивата на шум и подобрява чистотата на изображението.

Съвсем естествено за класа, към който принадлежи тази линия, представителите й не могат да се похвалят с изобилие от функции и приложения. Все пак това е бюджетен модел. Ако искате да разглеждате снимки и да слушате музика с USB – няма да ви се получи, тъй като USB портът се използва само в сервизен режим.

Въпреки това обаче няма спор, че “Тошиба” предлагат една серия, която е с изключително съотношение между цена и качество, безспорен лидер в тв устройствата от начално ниво. За разумни пари вие ще получите качествена картина, интересен дизайн и необходимата ви функционалност.

 

Google+ Comments