И отново за консервативните потребители

3310-pureview-in-line1Само че този път няма да ги анализирам или да се опитвам да ги разбера, просто защото и да искам – не мога. Обаче явно те са цяла армия, абсолютна политическа косерваторска сила по земното кълбо, тотално мнозинство, след като от Нокиа са решили да направят така да се каже римейк на една от своите легенди, за която по ирония на съдбата си говорехме предния път – Нокиа 3310.

Жива е тя, жива, лежи там в консервативна ръка! Шегата настрана, от компанията наистина са решили да преродят един от най-успешните си продукти, съобразявайки новата му версия със съвременния пазар и кръщавайки го Nokia 3310 PureView. Така например новата 3310 си има тъчскрийн, 41 MP PureView камера, което е второто такова камерно чудо в техниката досега (предшественик е единствено Lumia 1020). Телефонът може също така да записва 1080 Full HD видео.
Аз естествено побързах да набавя още инфо за новата стара антика, защото както вече стана ясно, около себе си имам цели трима ценители на класиката, особено що се касае до техника, но за съжаление още няма обявена цена. Това донякъде е логично, имайки предвид че от финландската компания представиха най-новото си творение едва в началото на април, всъщност на 1.04, което на мен лично ми прозвуча като гениалната първоаприлска шега, но уви, грешката е вярна.

Така че честито, косервативни потребители! Легендата е жива и вие отново може да си играете любимата игра „Змия“ на воля! И нали знаете, нищо лично, просто аз лично считам, че високите технологии са едно от чудесата на 21 век и ние също трябва да живеем в това столетие! 🙂

Google+ Comments