Впечатляващ мултимедиен плейър

cowonВъпреки, че плейърите в днешно време не са от най-предпочитаните начини за слушане на музика, се появяват различни модели, които правят впечатление със своите възможности. Може би залеза на мултимедийните плейъри се дължи на бързото развитие на смартфоните и факта, че за да слушаш музика трябва да носиш второ устройство със себе си.

Със сигурност обаче, плейърът Cowon D20 ще разбие конкуренцията си, със своите завидни качества и би привлякла вниманието на потребителите. Устройството разполага с 2,5 инчов резистивен сензорен дисплей с резолюция 320х240 пиксела. За съхранението на мултимедията са предвидени модификации от 8 до 32 GB, като има възможност за разширение чрез картите SD, SDHC и MMC до 32 GB.

Може би най-голямо впечатление в модела D20 прави издръжливостта на батерията – до 90 часа възпроизвеждане на музика или 13 часа гледане на видео файлове само с едно зареждане. Малко плейъри биха се похвалили с тези възможности изброени дотук, именно с това Cowon смята, че ще впечатли потребителите.

Плейърът D20 е снабден още с USB 2.0 порт, а поддържаните от него файлове са най-разпространените – MP3, MP2, WMA, OGG, AVI, WAV, документи (TXT) и други. Cowon D20 също така има и вградено FM радио, както и еквалайзер.

Размерите на плейъра са 78х55,4х16,6 мм с тегло 86 грама. Продажбите ще започнат в Япония и Русия, а цената на която ще се предлага зависи от размера на вградената памет, като варира между 125 и 178 долара.

Google+ Comments