Фотоапарат с впечатляващ дизайн от Panasonic

Както е известно, компанията Panasonic се е доказала в отрасъла на фотоапарати и може да се каже, че серията Lumix е доста сполучлива. За любителите на фотоапарати с добри възможности реализирани в корпуси със стилни и красиви дизайни, Panasonic пуска на пазара нови модели с 10 оригинални окраски.

images (1)

Всъщност новият модел носи името Lumix DMC-XS1 и ще бъде предлаган в различните варианти. Матрицата на фотоапарата е CCD 1/2,33 инчова с 16,1 мегапиксела. Обективът на Lumix DMC-XS1 поддържа 5 кратно оптично увеличение, както и технология за стабилизация на картината – Mega O.I.S.

Също така има и дисплей с размер 2,7 инча, а за съхранение на изображенията са предвидени 90 мегабайта вградена памет и слот за картите micro SD и SDHC, чрез които потребителят определя колко да бъде капацитетът за съхранение.

PANASONIC-LUMIX-DMC-XS1-CAMERA-COMES-IN-10-SPECIAL-DESIGNS-10

Що се отнася до дизайнерските корпуси, които всъщност привличат вниманието на потребителите, те ще бъдат най-вече в камуфлажен стил, декорация от цветя и различни красиви текстури, които ще придадат изумяващ вид на фотоапарата.

Не само това, но и размерите на корпуса са доста компактни, което е още един плюс, на който все повече обръщат внимание потребителите, които избират своето ново устройство.

xs1

Размерите на Lumix DMC-XS1 са 93,8 x 53,5 x 17,6 мм. Цената, на която ще се предлага стилния фотоапарат, ще бъде около 130 долара или приблизително 200 лева за брой.

Google+ Comments