Преносима Bluetooth колонка от Philips

Philips представи преносима колонка, която се свързва с устройствата посредством Bluetooth връзка и може да бъде лесно използвана. Името на колоната е Sound Shooter, а дизайнът й е доста привлекателен и екстравагантен.

ssssssssssssssss

Формата и обликът на колонката изцяло наподобяват граната. Покритието й е гумирано, а в горния край има карабинер, който допълнително придава реалистичния вид на граната. Освен това гумата защитава колонката при падане от височина, както и от по-сериозни удари. Карабинерът пък позволява лесното й прикрепяне към колана, раницата или друго подходящо място за закачане, с което няма да Ви бъдат заети ръцете, а същевременно ще се чува доста добър звук, и то в движение.

Според производителя, едно зареждане на батерията би било достатъчно за възпроизвеждане на звук в продължение на цели 8 часа музика. Размерите на Sound Shooter са 6,5см широчина, 8см височина, дълбочина 6,2 см, а теглото е 134 грама.

Общо взето Sound Shooter е идеално решение, ако сте решили да си направите пикник или да тръгнете на разходка. Ще Ви бъде от полза и със сигурност няма да Ви изостави, когато имате нужда от него.

Колонката ще се предлага в богата гама от цветове – черен, оранжев, зелен, сив, светло син, тъмно син и кафяв. Цената, на която ще се предлага продуктът, ще бъде около 100 лева за бройка, като ще има и жичен вариант, чиято цената ще бъде по-ниска.

Wordmark

Google+ Comments