USB раница – хитът на сезона

Раница, която ви позволява да зареждате мобилния си телефон или други устройства лесно и практично, възможно ли е? Разбира се, все пак живеем в технологичния век. За целта ви е необходимо единствено да се сдобиете с USB раница.

На пазара чантите с USB порт включват преносимата батерия. Тя се подготвя във вътрешна част на раницата, за да може да се свържете вътрешно към USB порта. Това позволява да зареждате мобилния си телефон с външен порт. Някои раници с USB зарядно устройство имат и вход за свързване на слушалки, така че телефонът ви да остава в вътре.

Изключително практична и удобна е функцията, че можете да свържете повече от едно устройство наведнъж. Това е възможно, тъй като на преносимото зарядно устройство има няколко различни порта. По този начин можете лесно да пуснете различни устройства като iPod, iPad, телефони и т.н.

Ако зарядът на батерията е по-голям, то може да я използвате за заряд дори и на лаптоп. Някои от раниците са така проектирани, че разполагат със специално отделение, което позволява снабдяването и на преносим компютър с енергия и то само докато стои в чантата. Опцията е също толкова ефективна и за заряд на таблет.

Необходимо е да знаете и че иновативните чанти са защитени от кражба. Изработени са от специална материя, която не се разкъсва. Те съдържат модерни технологии от последно поколение и са проектирани по такъв начин, че вещи да останат в безопасността. Поради тази причина са перфектни за съхранение на данни или електронни карти.

Заедно с това дизайнът им е приятен и може да се използва както от бизнес хора, така и в ежедневието. Разполагат с дишащи презрамки, които разпределят равномерно товара и топлината. Повечето модели USB раници са водоустойчиви за допълнителна защита на техниката ви.

Google+ Comments