Sony Xperia Z2

z2Последните смартфони флагмани на компанията “Сони” от серията Xperia винаги са се отличавали на фона на конкурентните устройства с такива качества, като защита от вода и прах, елегантен дизайн, качествени материали, висока производителност и добра мултимедийна част. Именно по тази причина за относително кратък период от време компанията успя да заеме на пазара лидираща позиция в сегмента на имиджовите телефони.

През 2013-а тя представи  Sony Xperia Z1, който успя да завоюва огромна популярност. Съвсем неотдавна, на изложението  MWC 2014 “Сони” представи новото поколение на смартфона – Z2. Ако го сравняваме с предшественика му, устройството с почти непроменен дизайн, но пък за сметка на това е получило редица технически доработки и усъвършенствания.

Очаква се новият продукт да се появи на пазара в средата на април. И нетърпението на почитателите на марката е заслужено голямо, защото на разработчиците на компанията се е отдало да въплътят в него най-модерните си разработки. На практика това е едно иключително удобно, функционално и най-важното – универсално устройство. То може да бъде едновременно и незаменим помощник в бизнеса и работата, и многофункционално развлекателно устройство. В този смисъл то ще се понрави както на сериозните хора, за които статусът на устройството е изключително важен, така и на любителите на съвременните игри. Специално внимание заслужава камерата. Към днешна дата това е една от най-добрите камери, а благодарение на възможностите й да снима видео в 4К формат, смартфонът още дълго време няма да има конкурент на пазара.

Xperia Z2 се е получило балансирано, функционално, стилно и надеждно устройство. И със сигурност към настоящия момент – най-интересното на пазара. Така че няма нищо учудващо в предвиждането на специалистите, че и то като своите предшественици ще намери път към сърцата на почитателите на марката. И не само към техните.

 

Google+ Comments