LG Electronics представи челната петица в игрите

За тези, които обичат компютърни игри и вече са се преситили от познатите им варианти, има страхотна новина. LG представиха пет съвсем нови популярни игри, специално разработени за платформата SMART TV. Това стана ясно в началото на юни, а новите разработки вече се предлагат в Game World. В тях може да се включи цялото семейство – подходящи са както за деца, така и за възрастни. Оптимизирани за Smart TV CINEMA 3D и технологията Dual Play, те със сигурност ще се харесат на притежателите на интелектуалната техника на южнокорейската компания. Забележителното е, че всяка една от игрите може да се похвали с поддръжка на функцията жест контрол и универсалния пулт  Magic Remote.

Кои са те и какво представляват? Съвсем накратко.

images

Where’s My Water? е първата от тях и е популярна главоблъсканица от Дисни. Едни от най-популярните сайтове в областта я определиха като най-добра за годината. И няма нищо чудно в това – играта вече е била изтеглена от 120 милиона потребители, а в 90 страни е оглавила класациите. Само за 2011 година геймърите са помогнали на главния герой да си вземе душ повече от 2 милиарда пъти. Ако искате и вие да се включите в статистиката и имате смарт телевизор на южнокорейската фирма – вече можете да го направите.

Catapult King е следващата изненада. Всичките действия на героите й са в пълно съответствие със законите на физиката. Действието се върти основно около разгрома на вражеската армия и спасението на принцесата.

Ако ви увличат високите скорости, от технологичния гигант са помислили и за вас –  Mini Motor Racing е вълнуващо рали, в което ще може да натискате газта до дупка във всяка една отсечка на трасето.

Slingshot Racing пък е оригинална състезателна игра, която ще зарадва погледа ви с красивите заснежени пейзажи. Ако обичате гонки, със сигурност ще се впечатлите от хлъзгавите ледени склонове, специалната игрова механика, а също така и от сменящите се настройки за ден и нощ.

Има изненада и за милитъри настроените геймъри – Air Attack е тактическо военно забавление и впечатлява с зашеметяващите си графика и саундтраци, поради което няма как да се отпуснете даже и за миг по време на осемте му вълнуващи въздушни мисии.

Е, не ни остава нищо друго, освен да ви пожелаем: Приятна игра! И няма как да не е – картината на огромните 3D екрани на LG изглежда потресаващо автентична.

Google+ Comments