Видеокамерата с най-миниатюрни размери

nai-malkata-kameraАко сте се чудили дали има и ако има, то коя е най-малката видеокамера, сега е момента да разберете. Съществува миниатюрна видеокамера и нейното название е CHOBi CAM Pro 3. Компанията, която я произвежда е Japan Trust Technology и държи рекорда за най-малката видеокамера произведена до момента в света.

Това, което може би ще Ви изненада най-много са нейните възможности – тя притежава много качества, които липсват дори и в по-големите й събратя. Едни от най-добрите й възможности са поддържането на запис в Full HD (1920х1080) формат при скорост 25 кадъра в секунда.

А най-впечатляващото в тази видеокамера е режима за снимане през нощта. Тя е снабдена с инфрачервени светодиоди, разположени около обектива, чрез които снимането дори и в пълен мрак не представлява проблем за миниатюрното устройство. Снимките, които прави CHOBi CAM Pro 3 ще бъдат с резолюция отговаряща на 11 мегапиксела. Капацитета за съхранение на файловете е според картите micro SD, като той може да бъде до 32 гигабайта.

Батерията ще бъде достатъчна за работа в стандартен режим до 2 часа, а за нощния режим до 35 минути. Размерите на миниатюрната видеокамера са 45х28х17, а теглото е 40 грама. CHOBi CAM Pro 3 вече е пусната в продажба и може да се намери на приблизителна цена от 54 долара.

Google+ Comments