Скромното обаяние на Prestigio MultiPhone 5451 Dual Sim

Армията от нескъпи смартфони с две карти има ново попълнение – горещата новина идва от компанията Prestigio и се казва MultiPhone 5451. Новото устройство се отличава с усреднени технически характеристики. Той не може да ни впечатли нито с четириядрен процесор, нито с multiphoneгигабайтите на оперативната си памет, нито с огромния си екран, нито с металическия си корпус. Той със сигурност не е за тези, които държат да са в крак с последната дума на комуникационните технологии. Няма да зарадва и онези ползватели, които виждат в сънищата си смартфон рекодьор (без значение в какво). Няма да впечатли и тези, които планират да се похвалят пред колегите и приятелите си.

Просто този модел е от друго съсловие – той е един скромен представител на смартфон интелигенцията с добри маниери, да се разбира спецификации. 🙂 И неговата аудитория са всички онези, които искат достъпен и стилен андроид телефон, с поддръжка на две симкарти и с широки мултимедийни възможности.

От испански името на марката се превежда като Престиж и действително в устройството, пуснато на пазара, могат да бъдат забелязани някои елементи на престижност.

MultiPhone 5451 не изглежда дръзко, но за сметка на това пък стои стабилно. Класическият му костюм (черен или бял – на когото както му харесва) стои отлично на моноблоковото му тяло с перфектни параметри.

Двуядреният му процесор Cortex A7 позволява на смартфона да изпълнява едновременно няколко задачи. Безспорно е доста далече от нивото на производителност на флагманите, но пък като за средностатистическо устройство връзката се държи добре.

Основната му камера е петмегапикселова и е снабдена с автофокус и светодиодна светкавица. В състояние е да направи доволно качествени и детайлни снимки с отлично цветопредаване.

Ако трябва да обобщим това е един надежден и удобен смартфон, облечен в елегантен корпус, с нормална производителност. Той не е революционер. Но пък притежава нещо много по-важно – скромно обаяние на смартфон интелигенцията. 🙂

 

Google+ Comments