Samsung ще се огъва през януари 2016-та

Започнахме с телефоните на кабел, после махнахме кабела и те взеха, че заприличаха на тухли. От тухли преминахме на мини дървени трупчета, а след това постепенно изтъняха и ги захлупихме с капаче. Сега са по-тънки от малкия ни пръст и тъчскинът увеличава екраните и дава повече визуално поле.

Супер, но какво следва? Тъкмо когато технологично си мислим, че сме достигнали връх, в отговор на питането ни големите производители казват, че макар да са вложило почти всички възможни приложения за комуникация във функционалността, е време да се обърне повече внимание и на формата. А именно – как да направим мобилните телефони още по-удобни, да ги приспособим към бъдещето, че да стоят в ръката ни, в чантата, в раницата, в задния ни джоб без да ги усещаме.

Флексабилност е новото модерно. Със значителни подобренията във визията очакваме новият Samsung Galaxy S7 във Flexible OLED вариант, който вече няма да предизвика реакции като “Какво му е новото на 7-цата след 6-цата”, “Новото, същото като старото” и “В 7 подобренията са незначителни”. Иновацията ще е покъртително видима и създадена да впечатлява и задоволи и най-капризния вкус за дизайн на мобилен телефон.

Концепцията за новите телефони бе заложена още през 2013 година, когато се появи този клип:

През януари 2016 година обаче Samsung ни обещават много повече.

Google+ Comments