Обикновен смартфон за обикновени хора

smartfonОсновно правило на бизнеса и търговията – желанието на потребителя е закон. И ако днес той иска да получи срещу символичен откуп, да се разбира малко пари, функционален и добре изглеждащ смартфон, отговарящ на всичките му потребности и изисквания към съвременните устройства за връзка, той ще го получи. Здравословната конкуренция диктува на производителите своите правила. И главното от тях е удовлетворяване на потребностите на ползвателите. А какво искат те? Правилно: те искат да икономисат от покупката на умен телефон, но тази икономия да не е в ущърб на качеството. Е, безспорно такъв възможен избор е HTC Desire 300. Той е бюджетен модел на известната тайванска компания, изграден на основата на най-популярната операционна система – Андроид.

Моделът представлява началното ниво на смартфони. Ориентиран е преди всичко към онези ползватели, които не са готови да платят за четири- или повече ядрени процесори, за свръхиздръжливи акумулаторни батерии, за иновативни технологии и функции, които много вероятно никога няма да използват. С две думи HTC Desire 300 е максимално опростен апарат за хора, които обичат семплите и обикновени неща.

Отличава се с висока за класа си производителност и многозадачност, с качествен 4.3-инчов TFT дисплей и WVGA резолюция, ОС – Android 4.2 (Jelly Bean), патентована обвивка HTC Sense 5.0, социален агрегатор BlinkFeed, който превръща екрана в жива лента с новини, приличен звук и достъпна цена.

Минусите му са отсъствието на определени чипове и технологии, както и незадоволителнта му автономия. Прекалено малки камъчета, за да успеят да обърнат каруцата на новия модел на HTC, която съвсем видимо е пълна с много достойнства, които може да оцени всеки подготвен потребител.

 

Google+ Comments