Нова технология като коледен подарък, възможно с MicroCredit

През последните няколко години развитието на технологиите е главоломно. Цената им също изглежда доста различно. Ако до преди една година сме давали определена сума за едни параметри на телефона или лаптопа си, то днес същите параметри могат да се закупят на цена много по-ниска. Една година може да не е чак такъв голям период, но бързото развитие на технологиите и приложенията, изискват много по-големи възможности и на практика техниката, която имаме на една година, вече трудно успява да поддържа новите версии на най-използваните приложения. С един бърз заем от www.microcredit.bg ще успеете да зарадвате най-близките си хора с нова джаджа.

MicroCredit е небанкова финансова институция, която отпуска бързи потребителски кредити. Небанковата финансова институция представлява дружество, което изпълнява част от функциите на банките. В България закона за този тип дейност предвижда регистрация и подчинение на правила, установени от Българската народна банка (БНБ). А всеки потенциален клиент може свободно да провери дали избраното от него дружество фигурира в регистъра на лицензираните небанкови финансови институции.

Така отново с помощта на новите технологии информацията е доставена и нужните пари назаем гогат да бъдат взети от всеки един от 70-те локални офиси на MicroCredit в страната.

Защо избрах точно този метод ли? Отговорът на този въпрос е много бърз – защото е лесно. Кандидатстването за бърз кредит става при минимално количество и и много опростени документи. Условията са добри и можете да си „нагласите“ кредита така, че на вас да ви е най-удобно и най-изгодно. В зависимост от това кой от продуктите ще изберете можете да заемете суми до 3000-3300 лева. Парите си можете да получите в брой или по банков път, а вноските си да правите лично на кредитен консултант в удобно за вас време, в офис на MicroCredit, обект на EasyPay или по банков път.

Също така избрах за поредна година да взема бърз кредит за коледните празници. Това е идеален начин да не се лишавам от нищо, а в същото време да направя желаните подаръци на роднините и приятелите си. Разпределям вноските така, че почти да не усетя периода, в който ще трябва да изплащам бързия кредит и всичко е прекрасно.

Така че препоръчвам на всички, които искат да направят интересен подарък, който е някакво ново устройство или джаджа, и който изисква повече средства, да се възползват от бързите кредити, предлагани от MicroCredit. Със сигурност няма да съжаляват.

Google+ Comments