Мощност четири ядра и ретина дисплей

tabletТаблетите – новата версия на съвременните компютри – стремително увеличават пазарния си дял. С помощта им днес се чувстваме комфортно и удобно почти навсякъде: по време на път (и не само) – четем книги, гледаме филми, играем игри, ровим в интернет, чатим в скайп, слушаме музика, снимаме интересни неща, дори се ориентираме в непознати местности, ползвайки ги като съвременни GPS навигатори. Впечатляваща многофункционалност, при това компактна, лека, с дълъг период на автономна работа, която няма как да не стесни значително пазарното пространство на лаптопите. Разбира се, да говорим за пълна подмяна, е несериозно, но за допълване – категорично. Е, ако ви интересуват новостите при този тип устройства, предлагам да разгледаме заедно Impression ImPAD 9704 9.7″ Retina 16Gb. Мощен 9.7-инчов мултимедиен таблет с Retina дисплей, който ще ви впечатли с невероятно ярката си и реалистична картина. При това на една фирма, която може би чувате за първи път.

Моделът е дело на украинската компания “Навигатор”, която от години произвежда компютърна техника и аксесоари под търговското име Impression Computers. Продукцията й се отличава с това, което най-много се харесва на клиентите – привлекателно съотношение между цената и качеството. Или казано с други думи, при еднакви технически характеристики устройство на украинската фирма ще струва значително по-малко от таблет на някой от силните брандове. Е,това е един от главните козове на фирмата – достъпността на продуктите й.

Достъпен, лек и мощен – това са трите ключови характеристики на на  Impression ImPAD 9704, които го изстрелват директно в ръцете на практичния потребител. Устройството работи на базата на най-мощния четириядрен процесор, гарантиращ изключително високо ниво на производителност, а също така се отличава и с програмна всеядност.

Като прибавим към всичко това и изключително съвременния му външен вид, наистина се получава една пълна картина – всичко онова, което съвременния потребител иска да види и да получи от едно устройство от висок клас.

 

Google+ Comments