LG Electronics представи новия си дизайнерски хладилник

LGСветовноизвестната компания, лидер и новатор в областта на мобилните връзки, потребителската и битова електроника, даде тон и за интериора на съвременните кухни. В новина се превърна хладилник с камера, разположена на дъното, изпълнен в нежен флорален дизайн. Ключовата особеност на модела е обособена температурна зона Opti-Temp, в която се създават специални условия за съхранение на продуктите. Тя има два температурни режима: +–2 градуса – за плодове и зеленчуци, и –1 градуса – за месо и риба, благодарение на което вкусовите им качества се запазват за дълго време.

За равномерната температура в камерата отговаря известната технология No Frost.

Хладилникът има линеен компресор, който осигурява постоянен температурен режим. Той бързо охлажда въздуха в камерата до нужната температура и ефективно я поддържа на зададеното ниво.

Процесорът се отличава с ниски нива на шума, благодарение на което тази техника ще е последното, което ще наруши нощното ви спокойствие. Тя се включва тихо – без вибрации и резки шумове.

Класът на енергопотребление на устройството е  А++. И трябва да отбележим, че за разлика от традиционните компресори линейните позволяват икономията на електричество. Освен това те са толкова надеждни, че производителят им дава 10 години гаранция!

Безусловно съвременната кухня не е това, което беше – освен функционално помещение за приготвянето на храна, тя е и поле за дизайнерски експерименти. Логично – всеки предмет в нея трябва да създава усещането за топлина и домашен уют. Именно това е вдъхновило водещите дизайнери на LG Electronics да създадат корпус, украсен с елегантни цветни мотиви. Вратата е изработена от закалено стъкло и се отличава от конкурентните дизайнерски решения с леко закръглената си форма. Дръжката е декорирана със светодиоди и пайети и има изключително удобен захват. На предния част е намерил място и  LED-дисплей, който поддържа функцията Magic Touch. Сензорният панел може да се активира с леко докосване на пръстите.

Очевидно и хладилниците отдавна не са това, което бяха.

 

Google+ Comments