Кола на бъдещето

Някои хора казват, че днешните коли са скучни.
Чували ли сте за модела Tesla Cybertruck.
Преди Илън Мъск да представи новия си EV пикап в концептуална форма, повечето си представяха, че ще е малко по-опростен, но не: прилича на нещо, което вероятно е пътувало до тук от друга планета . Това може би е било целта. Очакваме със затаен дъх как ще изглежда версията, която хората наистина ще могат да си купят – но вероятно няма да е скучна.
Tesla Cybertruck е електрически пикап, който беше обявен от Tesla, Inc. през ноември 2019 година. Той е представен като “извънземно” превозно средство, което се отличава със своята уникална, визия и висока издръжливост.
Очаква се базовият модел да се задвижва на всички колела и един заряд ще осигурява дълъг пробег, моделът ще предлага и други опции, като повишена издръжливост на каросерията, самоуправление и възможност за теглене на товари.
Въз основа на предварителните данни, Cybertruck е насочен към потребители, които изискват големи товарни пространства и висока проходимост. Той се очаква да бъде един от първите електрически пикапи на пазара и да конкурира със съществуващите модели в тази категория.

Google+ Comments