Хари Потър вдъхнови Facebook

Роулинг не само постави начало на нова ера във фентъзи жанра с романите от поредицата “Хари Потър”. Тя ще направи нещо повече – ще постави нова ера във фейсбук комуникацията.

Ако досега сме си мислели, че сме видели всичко, то може би сме се лъгали. Фейсбук ще бъде всичко друго, но не и мъгълска социална платформа. След броени дни няма да има нищо необикновено – от визията на потребителите, до начина на подреждане в Дневника. Така твърдят медиите, остава да видим и какво ще се покаже на страниците ни след последния ъпдейт.

А това ще се случи най-късно до 3 седмици, когато ъпдейтът постепенно ще бъде инсталиран в целия, използващ мрежата на Facebook, свят.

Ето какво ни очаква:

– снимките ни ще се превърнат в движещи се изображения или така наречените гифове. Ще можем да се усмихваме, да караме колело, да правим странни гримаси и всички ще ги виждат веднага след като влязат в профила ни. Ще има промяна в корицата и чисто нов бар със снимки. Различно ще се визуализира и мобилната версия.

giphy

Facebook отдавана е платформа за хората, които искат да общуват, да черпят информация, да се забавляват. Новият ъпдейт ще им даде именно това. Очакваме с навлизането му множество коментари по темата, много емоции и вълнения и… много нови профилни визии.

Google+ Comments