Технологиите спасяват Коледа с бижута Viano

Всяка година с идването на декември започват и големите терзания за правилен избор на коледни подаръци. Признавам, че в самия процес на подбор се съдържа мил жест към любимите хора. Но когато вече са минали N наброй Коледи, то вече изненадите за празника не са чак толкова много. Затова на помощ идват технологиите под формата на онлайн сайтове и сребърна бижутерия.

Интернет е необятен и затова сигурно ви се струва още по-налудничаво да търсите подаръци из онлайн платформи. Е, истината е, че трябва да имате добри навигатори, които да насочват вниманието ви. Аз като човек, който е ангажиран достатъчно, че да цени всяка свободна минута, вярвам, че и много от читателите ми са в такава ситуация. Затова реших да споделя моята идея с Viano и да ви помогна.

В моето семейство за мъжката част винаги имам представа за подарък като някоя технология или аксесоар за такава, защото знам, че са любители. А предвид всичко писано в блога, съм наясно с много от тях. Затова тук проблем нямам, дори ми е приятно да се ровя и избирам технологични коледни подаръци. Но истинска трудност и незнание за мен представлява женското съсловие.

Колкото и странно да звучи, за всичките ми години като син и съпруг, така и не се научих да изненадвам. По-скоро да залагам на сигурното. Тази година обаче попаднах на онлайн сайта Viano и мисля, че за първи път се впечатлих от разнообразието на предлаганите сребърни бижута и от цените им. Зная, че има много реномирани марки за бижута от сребро, но също те са известни на много жени и няма да са чак такава голяма изненада.

От обеци, през колиета, гривни и до новите за мен висулки талисмани, всичко е събрано на едно място. Само няколко минути избор, натискане на копчето за поръчка и след няколко дни са при мен. Опаковани и готови за подаряване. Тази година определено ще изненадам семейството и най-вече любимите ми жени, които, сигурен съм, ще оценят вечността, която носи подаръкът от сребро.

Google+ Comments